HTC Wildfire

Den här dagen har varit riktigt bra förutom att jag var till labbet i morse och tog blodprov för att kolla mig Hb som jag tror ligger i botten pga min trötthet som inte vill ge med sig utan snarare bli värre men imorgon bitti kl 9.00 ska jag till mödravården så då lär jag få svar på hur det ligger till.
Jonas kom hem lite efter 12 och vi åt lunch och sen for vi till Skanssi för skojs skull och fika och gick runt och titta lite i butikerna. Är sjukt sugen på att gå in i alla bebisbutiker och köpa bebiskläder men tänker nog hålla mig lite till, först måste vi nog införskaffa den där byrån som vi har tänkt att ska vara till bebisen plus att vi kanske väntar tills nästa ultraljud då vi får veta om det är en liten pojke eller flicka tror det blir lite lättare att köpa kläder då. Det finns ju många kläder som är ”både och” men väldigt mycket som är pojkit och flickit.
Men till mig blev det i alla fall en tröja och ett par byxor från HM mina vanliga kläder passar liksom inte längre. Först var det byxorna man växte ur men nu börjar även de flesta tröjor vara i minsta laget.
Sen när vi väl var i farten så tyckte Jonas att nu var det nog dags för en ny telefon åt mig, vi har disskuterat det ett tag eftersom jag mest är upprörd på min gamla. Så det blev en HTC Wildfire riktigt fin 🙂 och inte alls så svår som jag trodde. Har även beställt lite grejer från dermoshop Jag ska ge det ett försök, ända sedan graviditetens början så har jag fått finnar 🙁 jag har aldrig haft det tidigare men nu har jag haft några envisa som inte vill försvinna så jag hoppas få bort dom nu.
En bra dag med lite diverse nya inköp! Imorgon bitti är det besök hos mödravården, får se vad vi ska göra denna gång.
Godnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *