Husbygge

Intensiv höst

Den här hösten har hittills varit intensiv på flera sätt. Efter jobbstarten i slutet på juli så känns det om att tiden bara rusat iväg och allt det där som jag hade tänkt hinna med har blivit liggandes bla bloggen som jag så gärna hade velat skrivet mer i speciellt om husbygget som gått med väldigt fart under hösten men den har tyvärr fått ge vika för annat, Jag har inte tänkt sluta med bloggen även om jag ibland kanske känt att jag inte hinner ge den tid det tar men lite liv ska jag nog hålla i den ändå. Kanske ny energi finns när vi flyttat.

Nu stundar i alla fall husflytten och stora delar är nerpackat och redo att förflyttas. Huset är klart och nu väntas slutsynen under veckan. Vårt hus som skulle bli färdigt till jul blev alltså färdigt 1,5 månad tidigare vilket känns super roligt, då hinner vi komma i ordning till julen.
Lite overkligt ännu, fast igår när vi var till huset och allt var städat så kändes det nog mer verkligt att vi äntligen skall få flytta in i vårt hus. Jag älskar vårt hus och jag älskar platsen som vi skall bo på, mer hemmakänsla än så här går nog inte att få när man bor ett stenkast från där man själv växt upp. Jag kan se framför mig hur våra barn kommer att få växa upp och leka på samma platser som jag själv. Närheten till naturen och djuren är inget som alla har möjlighet till idag.

Han ta två bilder igår på huset innan telefonens batteri gav upp 😉

IMG_6451IMG_6453

4 reaktioner på ”Intensiv höst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *